Peilikuva makuuhuoneessa

Peilikuva makuuhuoneessa

Peilipaneelit, joissa on puoli, ovat erinomainen valinta. Hylly vie paljon tilaa, mutta paneeli säästää tilaa.Tämä sisustuselementti voidaan sijoittaa seinän koko pituudelle.

  • Ikkunan säätö.Aseta peilit oikeaan kulmaan ikkunalle. Heijastus visuaalisesti laajentaa ikkunan aluetta. Lisäksi tällainen ratkaisu parantaa huomattavasti makuuhuoneen luonnollista valaistusta. Samalla tarkoituksella on mahdollista suunnitella heijastavia rinteitä.
  • Salaisen huoneen illuusio.Jos seinäsi on puupalkkeja, voit kääriä sen mysteeriin ja mysteeriin. Varmista vain, että rakoissa on peili. Siellä tulee olemaan optinen harha. Sivulta katsoja katselee peiliä läpinäkyvänä lasina, jonka takana on salainen huone.
  • Ihme pienessä huoneessa.Peilit voivat kaksinkertaistaa kaiken, jopa tilan. Koko seinämän heijastava pinta mielenkiintoisessa kehyksessä nostaisi nukkumisalueesi visuaalisesti. Tilan laajentamiseksi voit käyttää isoja elementtejä, joissa on sivu.
  • Lisäikkuna.Ikkunan vastapäätä olevat peilit luovat toisen ikkunan illuusion. Makuuhuoneen luonnonvalo kaksinkertaistuu. Monet haluavat tätä vaihtoehtoa.
  • Geometria.Sisustus timantti voidaan kutsua klassiseksi järjestely seinäpeilit. Tällainen epätavallinen päätös saa makuuhuoneesi leikkiä uudella tavalla. Kauniit peilit sängyn päällä ovat erityisen edullisia.

Alexis Bledel

Related news


anews24.org

The Preachers Host John Gray Says Flight Attendants Profiled His Wife Before Her Meltdown

John Wayne Bobbitt Jack-Knifed ... Neck Broken, Dong Intact

berkeleycuts.org

House for interesting dog-shaped caravan

Frisur 30 Hochzeit Ideen, Tipps und Ratschläge tendace

Kaffetrakter Krups

espiral base de la mesa de metal de hierro forjado

Pai lucu membawa dongeng dan mimpi kembali ke kehidupan

Sam Champion -- Clash Over Tornado Coverage

Peilikuva makuuhuoneessa